点评详情
发布于:2018-2-26 14:59:37  访问:37 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
όραση όραση όραση ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑ Ελληνική τηλεόραση: Κάθε χρόνο και χειρότερα
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑ Οι ίδιοι άνθρωποι, οι ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑ ίδιες βαρετές ιδέες. Εντάξει το ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑ ξέρω ότι δεν είμαι κριτικός τηλεόρασης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να μιλήσω ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑ για όσα έχ..."
Ελληνική τηλεόραση: Κάθε χρόνο και χειρότερα ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑ
Εντάξει το ξέρω ότι δεν είμαι κριτικός τηλεόρασης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να μιλήσω για όσα έχω δει αυτές τις ημέρες στην TV. Και ένα είναι σίγουρο για αυτά που έχω, ότι τα έχω ξαναδεί και μάλιστα πολλές φορές.
Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑ Οι 439 που προσλαμβάνονται στη Δημόσια Τηλεόραση
Τα ονόματα των 439 ατόμων που θα εργαστούν με δίμηνες συμβάσεις στη Δημόσια Τηλεόραση ανακοίνωσε τη Δευτέρα, ο ειδικός διαχειριστής, Γκίκας Μάναλης, ενώ στην ΕΡΤ ετοιμάζεται συναυλία για τους τρεις μήνες από το "λουκέτο".
Σημειώνεται ότι τελικά επιλέχθηκε μικρότερος αριθμός από αυτόν που είχε ανακοινωθεί αρχικά.
"Η Ειδική Διαχείριση έχει τεθεί σε μερική λειτουργία και ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑ έχουν καταστεί εμφανέστερες οι ανάγκες σε προσωπικό (...). Άλλωστε, μέχρι και σήμερα ο χώρος απασχόλησης των ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑ υπαλλήλων περιορίζεται στα κτήρια ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑ της Κατεχάκη και της Μουρούζη", αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση ο κ. Μάναλης.
Στο μεταξύ, "αγκάθι" για την κυβέρνηση παραμένει η παρουσία των απολυμένων της ΕΡΤ στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής. Προ ημερών ο υπουργός για τα δημόσια ΜΜΕ, Παντελής Καψής, προειδοποίησε για παρέμβαση του εισαγγελέα.
Διαβάστε τη λίστα με τα ονόματα
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑ Άνθιμος σε Ρεπούση: Σε λίγο θα μας πείτε να ρίξουμε και την Ακρόπολη
"Με ποιο δικαίωμα η κ. Ρεπούση ζητεί αλλαγές στην παιδεία και το φρόνημα του ελληνικού λαού", αναρωτήθηκε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο Μητροπολίτης Άνθιμος με αφορμή την πρόταση που κατέθεσε η βουλευτής της hellenicparliament.grKiaristera.gr/">ΔΗΜΑΡ για το μάθημα των θρησκευτικών.
Και πρόσθεσε ο σεβασμιότατος: "Υπό ποιες προϋποθέσεις ειδικότητας και αρμοδιότητας επεμβαίνει σε θέματα που έχουν σχέση με την πίστη μας, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑ την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας;".
"Έτσι που το πάτε θα μας πείτε στο τέλος ότι πρέπει να ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑ ρίξουμε την Ακρόπολη για να βλέπουμε καλύτερα το Φάληρο", είπε σε μια αποστροφή του λόγου του ο κ. Άνθιμος ο οποίος επίσης σημείωσε: «Να καταργήσουμε τα αρχαία ελληνικά; Αυτή η χθεσινή βλασφημία στη Βουλή. Μα τρελαθήκαμε; Όταν ιδρύουν έδρες αρχαίων ελληνικών στο Λονδίνο». 
"Πρέπει η Πολιτεία πριν νομοθετήσει να συμβουλεύεται τους ειδικούς", είπε ο Μητροπολίτης wikipedia.orgΘεσσαλονίκης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και προσέθεσε οτι η Μαρία Ρεπούση μιλάει χωρίς να έχει ειδικές γνώσεις.
Δήλωσε πάντως ότι θα εξομολογούσε ευχαρίστως την κα. Ρεπούση αν πήγαινε αύριο στην εκκλησία αλλά δυστυχώς -όπως εκτίμησε- δεν θα πάει.
Από την πλευρά της η κα. Ρεπούση άφησε υπαινιγμούς ότι η Εκκλησία δεν θέλει να διδάσκεται η βιολογία γιατί δίνει άλλη εξήγηση για τη δημιουργία του Σύμπαντος.
Εξήγησε ακόμα ότι αποκάλεσε "νεκρές γλώσσες" τα αρχαία ελληνικά και τα λατινικά, γιατί έτσι λέγονται οι γλώσσες που δεν μιλιούνται, σημειώνοντας ωστόσο ότι αυτόδεν αφαιρεί τον πλούτο τους.
Είπε ακόμα ότι τα θρησκευτικά δεν πρέπει να διδάσκονται με τη μορφή της κατήχησης και του προσηλυτισμού, αλλά με ιστορικό τρόπο, γιατί έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ιστορία.
Τέλος, η κα. Ρεπούση τόνισε ότι το σχολείο οφείλει να είναι κοσμικό και την ευθύνη για το σχολείο την έχει η Πολιτεία.
Διαβάστε επίσης: 
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
当前位置
脚注信息
版权所有 Copyright(C)2009-2017 北京众康中医养生堂专业调理