点评详情
发布于:2018-9-30 09:24:24  访问:5 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
κυβέρνηση Αριστερά βουλευτών Πετρώματα Νεοχωρίου Ήρε η ΔΗΜΑΡ το εμπάργκο της στη Δημόσια Τηλεόραση
Πετρώματα Νεοχωρίου Τον περασμένο Αύγουστο, Πετρώματα Νεοχωρίου η απόφαση της πλειοψηφίας της Δημοκρατικής Αριστεράς να επιβάλει εμπάργκο στις εμφανίσεις στελεχών και βουλευτών της στη μεταβατική κρατική τηλεόραση, Πετρώματα Νεοχωρίου Πετρώματα Νεοχωρίου είχε Πετρώματα Νεοχωρίου προκαλέσει έντονες τριβές στο εσωτερικό του κόμματος..."
Ήρε η ΔΗΜΑΡ το εμπάργκο της στη Δημόσια Τηλεόραση Πετρώματα Νεοχωρίου
Τον περασμένο Αύγουστο, η απόφαση της πλειοψηφίας της Δημοκρατικής Αριστεράς να επιβάλει εμπάργκο στις εμφανίσεις στελεχών και βουλευτών της στη μεταβατική κρατική τηλεόραση, είχε προκαλέσει έντονες τριβές στο εσωτερικό του κόμματοςΤην απόφαση να άρει το εμπάργκο των εμφανίσεών της στη Δημόσια Τηλεόραση πήρε σήμερα η Εκτελεστική Επιτ ροπή της wikipedia.orgKiaristera.gr/">ΔΗΜΑΡ.
Τον περασμένο Αύγουστο, η απόφαση της πλειοψηφίας της Δημοκρατικής Αριστεράς να επιβάλει εμπάργκο στις εμφανίσεις στελεχών και βουλευτών της στη μεταβατική κρατική τηλεόραση, είχε προκαλέσει έντονες τριβές στο εσωτερικό του κόμματος.
Μάλιστα, τα στελέχη που είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους στο μπλόκο της Δημόσιας Τηλεόρασης, είχαν μιλήσει για «διολίσθηση» του κόμματος «στο δρόμο της πεπατημένης του αριστερού αρνητισμού», μετά την αποχώρηση από την τρικομματική κυβέρνηση.
Πετρώματα Νεοχωρίου Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»
Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β` Αθηνών.
Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 
Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.
Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.
Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.
Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.
Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».
Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
Πετρώματα Νεοχωρίου Στα Σκόπια ο Νίμιτς για το θέμα της ονομασίας
Το απόγευμα η συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ – Αναμένεται να δει από κοντά και τον ΓκρούεφσκιΣτα Σκόπια βρίσκεται ο Μάθιου Νίμιτς προκειμένου να συνομιλήσει με την πολιτική ηγεσία της γειτονικής χώρας, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την εξεύρεση λύσης στο θέμα του ονόματος.
Ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ θα παραμείνει στην ΠΓΔΜ για δύο ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων αναμένεται να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκολα Πόποσκι.
Σήμερα το απόγευμα πάντως, ο κ. Νίμιτς θα δει από κοντά τον πρόεδρο της χώρας Γκιόργκι Ιβάνοφ, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του τελευταίου.
Ο κ. Νίμιτς μετέβη στα Σκόπια αμέσως μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Αθήνα.
Τη Δευτέρα συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος του παρουσίασε τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης για τις μέχρι σήμερα εξελίξεις, για την προοπτική των συνομιλιών, καθώς και για τις ιδέες και προτάσεις του διαμεσολαβητή, υπογραμμίζοντας την ετοιμότητα της wikipedia.orgΕλλάδας να συμβάλλει ενεργά στη συνέχιση της διαπραγματευτικής διαδικασίας.
Πετρώματα Νεοχωρίου
source: http://www.protothema.gr/politics/article/325668/ire-i-dimar-to-ebargo-tis-sti-dimosia-tileorasi/
Πετρώματα Νεοχωρίου…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
当前位置
脚注信息
版权所有 Copyright(C)2009-2017 北京众康中医养生堂专业调理