点评详情
发布于:2018-9-30 10:09:08  访问:1 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
κοινοβουλίου Ελλάδα ΟΣΕ Πέτρα - Πολιτική - «Mήπως ο Νότος έχει ήδη ξεγραφτεί από τα κέντρα αποφάσεων των Βρυξελλών;»
Πέτρα Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός
- Πολιτική - «Mήπως ο Νότος έχει ήδη ξεγραφτεί από τα κέντρα αποφάσεων των Βρυξελλών;» Πέτρα Καίρια ερωτήματα για τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου έθεσε η ευρω βουλευτής Νίκη Τζαβέλα από το βήμα του συνεδρίου «ο Νότος για την ανάπτυξη» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, παρουσία του πρόεδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Πέτρα Μάρτιν Σουλτς.
Μεταξύ άλλων, η κ. Τζαβέλα αναρωτήθηκε: Πέτρα «Mήπως λοιπόν ο Νότος έχει ήδη ξεγραφτεί από τα κέντρα αποφάσεων των Βρυξελλών;» και «Mήπως τα πλεονάσματα του Ευρωπαϊκού Bορρά θα έπρεπε να μεταφραστούν και σε επενδύσεις στον Nότο;», Πέτρα επισημαίνοντας ότι «αν ο Bορράς θέλει πραγματικά να σωθεί ο Νότος θα πρέπει να δώσει το καλό παράδειγμα επενδύοντας στα κράτη μέλη -τους εταίρους του δηλαδή- του ευρωπαϊκού νότου».
Αναλυτικά τι δήλωσε η κ. Τζαβέλα:
«Είναι παρήγορο ότι ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κος Martin Schultz τίμησε με την παρουσία του το συνέδριο O Νότος για την Ανάπτυξη. Είναι εμφανές όμως ότι υπάρχει μεγάλη έλλειψη αλληλεγγύης μεταξύ των χωρών του νότου. Στο εν λόγω συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους 3 συνάδελφοι ευρωβουλευτές από τις χώρες του Νότου, με κατάληξη να τα λέμε πάλι μεταξύ μας εμείς οι Έλληνες. Είναι επίσης εμφανές ότι κάθε χώρα του νότου εξακολουθεί να θεωρεί τον εαυτό της ξεχωριστή περίπτωση από την Ελλάδα.
Όσον αφορά το θέμα του συνεδρίου, Πέτρα το ερώτημα που όλος ο Νότος θα έπρεπε να θέσει είναι το ακόλουθο:
Mια προσεκτική εξέταση της ανάπτυξης που συντελείται στις χώρες του νότου, Πέτρα μας δείχνει ότι καμία από αυτές τις χώρες δεν έχει προσελκύσει μια μεγάλη σοβαρή επένδυση. Φαίνεται ότι ούτε καν το παγκόσμιο κεφάλαιο δεν συγκινείται από την πολιτική της τρόικας Όλοι μας λίγο πολύ υπάκουα ακολουθήσαμε την πολιτική που μας υπεδείχθη από την τρόικα. Δηλαδή μείωση μισθών, συντάξεων, δραστική περικοπή του Δημοσίου τομέα, εξυγίανση των τραπεζών; υπέρμετρη φορολόγηση και διάφορες άλλες μεταρρυθμίσεις ανάλογα με την κάθε χώρα. Kάτι όμως δεν πάει καλά. ΄Oλα αυτά που κάναμε δεν οδηγούν στις πολυπόθητες επενδύσεις που θα φέρουν την ανάπτυξη.
Mήπως λοιπόν ο Νότος έχει ήδη ξεγραφτεί από τα κέντρα αποφάσεων των Βρυξελλών;
Mήπως τα πλεονάσματα του Ευρωπαϊκού Bορρά θα έπρεπε να μεταφραστούν και σε επενδύσεις στον Nότο; ΄Aλλωστε αν πτωχεύσουμε εμείς, Πέτρα όλη η Ευρωπαϊκή ήπειρος θα πτωχεύσει μαζί μας.
Aπ΄ότι φαίνεται λοιπόν, Πέτρα αν ο Bορράς θέλει πραγματικά να σωθεί ο Νότος θα πρέπει να δώσει το καλό παράδειγμα επενδύοντας στα κράτη μέλη - τους εταίρους του δηλαδή - του ευρωπαϊκού νότου».
πέτρα Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα
«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.
Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, Πέτρα παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.
Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα... γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!
Το... πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, Πέτρα ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κατά των πολιτικών της wikipedia.orgΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.
YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded" allowfullscreen="" frameborder="0" height="360" width="640">
YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded" allowfullscreen="" frameborder="0" height="360" width="640">
Τι απαντά η Χρυσή Αυγή
Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.
«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για "clubbing", πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».
«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.
πέτρα Πάνος Καμμένος: «Δεν πάω με μνημονιακά kommata.grκόμματα»
Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόεκειται να συνεργαστεί με μνημονιακά kommata.grκόμματα
Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με μνημονιακά kommata.grκόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα σύγκλισης μετεκλογικά με μνημονιακά kommata.grκόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».
Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρίπτοντας ωστόσο την συνεργασία με μνημονιακά kommata.grκόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθανό να υπάρξουν συγκλίσεις με αντιμνημονιακά kommata.grκόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».
 
Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που θα δώσουν τη δυνατότητα συγκλίσεων με kommata.grκόμματα και βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, βάζοντας ορισμένες «κόκκινες γραμμές», κυρίως στα εθνικά θέματα.
Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι είπαν «ψέματα» στη ΔΕΘ και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άλλαξε θέση και από την καταγγελία του Μνημονίου τώρα μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση. Το κόμμα του επιδιώκει τις εκλογές – όπως είπε - για να αλλάξει το σκηνικό.
«Εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιωνόμαστε. Κάθε μέρα οι δανειστές επιβάλουν συνεχώς νέα μέτρα με σκοπό να καταργήσουν το εθνικά κυρίαρχο κράτος που λέγεται Ελλάδα»
Άσκησε δριμεία κριτική στον Σαμαρά λέγοντας ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ ήταν «one night stand» και προσέθεσε ότι: «ο Σαμαράς το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και τώρα με τον Βενιζέλο είναι εκτελεστές αυτής της πολιτικής που κατηγορούσαν».
Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρό ΤΕΙνε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, φόρο 1% στις γονικές παροχές, μείωση της φορολογίας κάτω από το 8% για να ανταγωνιστούμε τις γειτονικές χώρες και καθορισμό της τιμής του πετρελαίου στο 1 ευρώ.
Ο κ. Καμμένος παρουσίασε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, τις οικονομικές προτάσεις και τις ριζικές αλλαγές που απαιτούνται ώστε να ορθοποδήσει η ελληνικήοικονομία.
«Χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο κράτος. Χάραξη μιας οικονομικής πολιτικής με γνώμονα την ανακούφιση του λαού και έμφαση στην εκπαίδευση. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η εκροή ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Καμμένος. Ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε, «θέλουμε να ξεκινήσει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, να καταργηθεί το χρέος και να αρχίσει επιτέλους η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου».
Πέτρα
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=273582&catID=1
Πέτρα…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
当前位置
脚注信息
版权所有 Copyright(C)2009-2017 北京众康中医养生堂专业调理